Translate this page

Meny

Søk på nettstedet:

Sa virkelig Dewey det?

Sa virkelig Dewey det?

Sitater som «alle kjenner» skal du være svært forsiktig med. Sjekk alltid sitater!

Selv fra foreleseren kan du bli servert feil som denne:

Dewey er kjent for dette sitatet «Learning by doing», men han skrev det faktisk aldri. Det opprinnelige uttrykket var:arterres.fr «Learn to know by doing and to do by knowing». Det er ikke noen tvil om at vi lærer gjennom å gjøre – men rett skal være rett og slike feil skal du unngå.

Sitatet stod i boka Applied Psychology: An Introduction to the Principles and Practice of Education av John Dewey og James Alexander McLellan (Boston: Educational Publishing Company, 1889:129–130). nike Air max 90 pas cher,Du finner det også her https://archive.org/details/cihm_09545/page/n219

Comments are closed.