Translate this page

Meny

Søk på nettstedet:

Finn og bruk lovlige bilder på Internett

Finn og bruk lovlige bilder på Internett

Flickr er verdens største nettsamfunn for bildeutveksling. Brukerne laster opp bilder og bestemmer selv velger hva slags lisens de vil sette på bildene de har lastet opp. Veldig mange av dem er lisensiert under Creative Commons-lisens, som betyr at du kan laste ned og bruke bildet under visse forutsetninger. Den mest liberale varianten, Attribution, motorcycle fairings,som lar deg bruke verket så lenge du angir hvem som står bak verket på en måte som vedkommende har bestemt. Du kan se en presentasjon her. Flickrs søkemotor  lar deg søke på bilder lisensiert under Creative Commons. Denne finner du her: http://www.flickr.com/creativecommons/. Du kan også la brukerne lage en tekst her for å angi eierns navn osv.

by-nc-sa

Freedigitalphotos.net er også et greit sted å sjekke ut.2006 gsxr 600 fairings, Her kan du laste ned gratis bilder for internett-bruk ved å henvise til nettstedet og eieren av bildet. Søk på engelsk.

freedigitalphotos.net

Pixabay.com Har jeg brukt mye. Det er fordi der finner du mange fine bilder som du ikke behøver å oppgi navn. I tillegg kan du søke på norsk.

Gratis bilder
Gratis bilder på Pixabay

 

Comments are closed.